Jonita Raikko kesäkuu 3, 2016

Kauniina keväisenä perjantai iltapäivänä pääsin vierailemaan Hakola Oy:n taiteellisen johtajan Annaleena Hämäläisen kotona. Tuossa Espoolaisessa rivitalokodissa sekä Hakola Oy että Havi esittelivät taidokasta suomalaista yritystoimintaa. Tässä 60-luvun rivitalokodissa oli erittäin taidokkaasti tuotu esiin Hakolan tuotteet ja niiden loistava yhdistettävyys sekä käytännöllisyys.

SisustusJonita

Illan aikana pääsin tutustumaan vielä paremmin Hakolan ja Havin brändien uudistukseen ja molempien yritysten uuteen nousuun loistavien uutuus tuotteiden kanssa. Esimerkiksi Hakolan kaikki sohvat valmistetaan Suomessa Pohjanmaalla. Lisäksi kaikki sohvat ovat laadukkaistamateriaaleista, helppohoitoisia ja mukavia. Kaikki kankaat sohvissa ovat irrotettavia ja vesipestäviä!

SisustusJonita

Hakolan Riippu-hylly oli hienosti esillä ja siihen voi kätevästi asettaa kasveja jotka aina pehmentävät ja tuovat mukavuutta sisustukseen. Lisäksi Riippu-hyllyn väritys sopi erinomaisesti taustan tiiliseinään.

SisustusJonita

Havin kynttilät ja kattaustuotteet sopivat kaikkien tyylitietoisten ihmisten kotiin. Etenkin Havin yhteistyömallisto Havi Desing By Samuji sisältää tyylikästä ja ajatonta suomalaista ja skandinaavista tyyliä. Ylläolevassa kuvassa on Havin kynttilät esillä sekä kehystettynä lautasliinan kuosi.

SisustusJonita

Hakola Oy on perheyritys jota johdetaan jo toisessa sukupolvessa ja oli erittäin inspiroivaa päästä näkemään Annaleena Hämäläisen koti, joka piti sisällään paljon ihailtavia pieniä yksityskohtia, mutta monia käytännöllisiä ratkaisuja ja huonekaluja. Sitä tosiaan on myös Hakola Oy. Suomalainen osaaminen ja yrittäminen on tosiaan hieno pääoma! Oletko sinä jo ehtinyt tutustumaan Hakolan laadukkaisiin huonekaluihin?

Artikkelit, jotka saattaisi kiinnostaa sinua