KYPLYHUONEEN REMONTTI

Kolmen sukupolven rivitaloasunto, jossa on kaksi kerrosta ja yläkerrassa kapea ja pitkä kylpyhuonetila. Muutosta tarvittiin kylpyhuoneeseen kertyneen kosteuden vuoksi. Tilan ahtauden ja hankalan pituuden vuoksi tarvittiin tarkkaa suunnittelua, jotta tilasta saataisiin toimiva. Pyykkihuolto tuotiin yläkertaan alakerrasta ja tämän vuoksi tehtiin laajennus, joka ei kuitenkaan vienyt yläkerran eteisestä liikaa tilaa, mutta toi tarvittavat neliöt kylpyhuoneeseen. Laatoituksella pyrittiin tuomaan väriä ja mielenkiintoa jo muutenkin pieneen ja kapeaan tilaan.
Perheen äidin palaute sisustussuunnittelusta:
”Sinun kanssasi oli helppoa ja luontevaa tehdä yhteistyötä. Löysit ratkaisumahdollisuuden siellä, missä emme itse olleet sellaista tajunneet olevankaan, kylpyhuonettamme laajennettiin yläaulan puolelle. Saimme sillä tavoin pyykkihuollon  keittiöstä kylpyhuoneeseen, on ihanaa kun ei tarvitse enää käsitellä ruokaa ja pyykkiä vierekkäin. On myös niin helppoa, kun ei tarvitse kulkea pyykin kanssa portaissa, kuten ennen, vaan nyt pyykit on oikeassa kerroksessakin. Tekee matalan kynnyksen pyykinpesuun! Epäilyni pyykkikaapin riittävyydestä oli turha, nyt uuden ratkaisun myötä tulee pyykkiä pestyä muutenkin useammin! 
Kuulit meitä värimaailmahaaveissamme ja sait pienestä ja kapeasta kylpyhuoneesta avaramman tuntuisen. Ihailtavaa kekseliäisyyttä oli lattian ladonta eri sävyisin laatoin. Tyyliä ja laatua! Liukkaiksi epäilemämme laatat seinien vierustoilla ovat kuivinakin liukkaita, siinä olisi pitänyt olla tarkempi – kapeassa kylpyhuoneessa koko leveys on käytössä.
Sauna muuttui tunnelmallisemmaksi uusin levein vaakapaneelein ja hämärämmin seinävalaisimin, ja kattoon jätetty alkuperäinen kirkas valaisin tuo kuitenkin valovoimaa sitä kaipaavalle isännälle.”

Artikkelit, jotka saattaisi kiinnostaa sinua

Kategoria

Kirjoittaja

Jonita Raikko

Julkaisupäivä

helmikuu 11, 2017