Jonita Raikko toukokuu 2, 2016

Tukholmaan Solnaan on rakennettu iso kauppakeskus Mall of Scandinavia. Siellä saman katon alla on kaikki mitä ihminen ehtii päivän aikana kaivata… Mutta kirjoitankin siitä sisustajan silmin matkailumainoksen sijaan. Tämä uusi kauppakeskus oli tehty moderniksi ja mukavaksi ajanviettopaikaksi ja kaikkien siellä asioivien tarpeet oli huomioitu.

SisustusJonita

Kauppakeskuksen pinnoilla oli kiiltävää lattialaattaa, lasia ja puuta.  Valaisimet olivat isot ja punosmaiset. Vaikutelma oli sopivan pehmeä mutta tyylikäs. Joka lailla kauppakeskuksen ulkoasuun ja viihtyvyyteen oli panostettu
valtavasti. Valaistus oli huomioitu erittäin idearikkailla tavoilla. Istumapaikkoja oli runsaasti! Ne olivat myös viihtyisiä sekä niihin useasti oli yhdistetty mobiililaitteiden latausmahdollisuus. Jopa roskikset sopivat sisustukseen! Käytävillä oli myös hyvin tilaa kulkea. Lisäksi kauppakeskuksessa oli helppo löytää asioita sillä saman alan liikkeet olivat samalla suunnalla. Esimerkiksi ravintolat olivat kaikki samassa suunnassa, sieltä oli helppo löytää mieluinen ravintola ja menu.

SisustusJonita

Lapset oli myös huomioitu erittäin kivasti uudessa kauppakeskuksessa. Heille oli hieman syrjään, mutta ravintola-alueen viereen tehty oma iso leikkipaikka. Leikkipaikka oli tehty erittäin kauniiksi sekä siinä oli käytetty mielikuvitusta. Lapsille oli oikeasti mielekästä tekemistä! Teemana oli satumetsä ja siellä saattoi kuunnella linnunlaulua sekä inspiroitua erilaisista kiipeilyjutuista.

SisustusJonita

Uskallan lämpimästi suositella käyntiä Mall of Scandinavia kauppakeskukseen, mikäli et siellä vielä ole päässyt käymään. Se sopii erittäin hyvin käyntikohteeksi vaikkapa päivä Tukholmassa risteilylle! Mikä mahtaa olla sinun lempisisustus niissä monissa eri ravintoloissa tuossa kauppakeskuksessa?! Tässä on minun lempisisustus!

SisustusJonita

Artikkelit, jotka saattaisi kiinnostaa sinua