Sisustussuunnittelua koteihin

Sisustussuunnittelun tarkoitus on auttaa ja helpottaa kodin muutoksissa. Pyrin aina luomaan tilasta toimivan, yhtenäisen ja harmonisen kokonaisuuden. Tähän sisältyy ammattitaito nähdä tila ikään kuin parhaimmillaan ja millä muutoksilla siihen päästään. Yhtenäisen ja harmonisen lopputuloksen saamiseksi suunnittelussa mietitään viimeistellyt ja harkitut yksityiskohdat.

Sisustussuunnittelu koostuu eri osa-alueista ja niitä ovat mm. tilasuunnittelu, pinta- ja värisuunnittelu, kiinto- ja irtokalustesuunnittelu, tekstiilisuunnittelu ja valaistussuunnittelu. Suunnittelun laajuudesta riippuen suunnitelma sisältää mm. tilamuutossuunnitelmia, pohjapiirustuksia, seinäprojektioita, 3D-kuvia ja huonekortteja tuotetietoineen, jotka helpottavat mm. tarjousten pyyntöä sekä toimivat ohjeistuksena muutoksen toteuttajille.

Asiakkaan toiveiden mukaisesti valitsemme suunnittelun osa-alueet ja määritetään niihin käytettävät aikaresurssit ja tämän mukaisesti toteutetaan asiakkaalle suunnitelman dokumentaatio.

Toimitilojen sisustussuunnittelu

Yrityskuvaan vaikuttavat merkittävästi yrityksen toimitilat. Työntekijöiden viihtyvyys ja työergonomia ovat asioita, joihin kannattaa kiinnittää huomiota. Se yleensä maksaa itsensä takaisin. Iloinen trendi toimistojen ja muiden tilojen sisustamisessa ovat ekologiset arvot. Hyvällä suunnittelulla voidaan saada aikaan mielenkiintoisia, viihtyisä, mutta käytännöllisiä toimitiloja. Suunnittelijana kannatan uuden ja vanhan yhdistämistä. Sisustussuunnittelu helpottaa esimerkiksi toimitilojen muutossa. Suunnittelua kannattaa hyödyntää toimitilojen erikokoisissa muutostarpeissa, pienistä isompiin kokonaisuuksiin tehtävissä muutoksissa.
SisustusJonita

Sisustuskonsultaatio

Sisustuskonsultaatio on asiakkaan valitsemassa paikassa tapahtuvaa konsultaatiota tarvittavista remontti- tai rakennussuunnitelmien materiaalivaihtoehdoista tai ideointia tilaratkaisuista. Sisustuskonsultaatio on yleensä suullinen konsultaatio, mutta asiakkaan niin halutessa konsultaatio voidaan tallentaa kirjalliseen muotoon konsultaatiokäynnin ajan puitteissa.
SISUSTUSKONSULTAATIO

Sisustuskonsultaatiokäynti -MINI
1 tuntia paikan päällä 150 euroa (sis.ALV24%)*
Sisustuskonsultaatiokäynti -MEGA
2 tuntia paikan päällä 290 euroa (sis.ALV24%)*
*sisältää matka- ja kilometrikulut pääkaupunkiseudulla, muut alueet sopimuksen mukaan.

Ota minuun yhteyttä