Jonita Raikko heinäkuu 5, 2017

Asuntomessut järjestetään tänä vuonna upealla maisemapaikalla Mikkelissä Saimaan rannalla. Männikkömetsä reunustaa kauniisti messualuetta ja luonnonläheisyys on todella hyvin aistittavissa. Pääsin tutustumaan ennakkoon muiden bloggaajien kanssa osaan asuntomessukohteista ja kieltämättä oma kiinnostukseni heräsi todella Mikkelin Asuntomessuja kohtaan!

Tämä näkymä on asuntomessujen korkeimmalta tontilta. Kohde 16 Asunto Oy Saimaan Ateljee I

Asuntomessuilla on tänä vuonna nähtävissä 31 kohdetta, joista 13 taloa on suoraan Saimaan rannalla. Usemmasta muustakin talosta on upeat näköalat veteen ja metsään, kuten kohteesta 16, joka on messujen korkeimmalla kohdalla. Maisema olikin todella valloittava ja suosittelen osaltaan sen vuoksi tämän vuoden asuntomessuja. Ihastuttavia taloja, joissa oli paljon kauniita yksityiskohtia löytyi jo paljon ja vähän jäi vielä nälkää.

Keräsin yksityiskohtia messutaloista, jotka ihastuttivat. Useissa taloissa oli todella panostettu viimeistelyyn ja sisustuksen yksityiskohtiin. Paljon monia muitakin ihastuttavia asioita messutaloista löytyi, mutta niistä vielä myöhemmin blogissa.

Kohde 6 Kannustalon Harmaja Saimaa, jossa Susanna Vento oli taitavasti luonut Saimaan luonnollisen maiseman sisustukseen sisälle.

Kohde 11 Kontio Toive oli sisustettu skandinaavisesti vaaleilla ja hempeillä sävyillä, sekä kestävillä design tuotteilla. Pia Kalliomäen sisustussuunnittelua oli ihastuttava katsella läpi talon.

Kohde 18 Casa WelliKulho noudatti myös ihastuttavaa skandinaavista sisustustyyliä vaaleilla pinnoillaan, mutta siellä oli ihastuttavan leikkisiä yksityiskohtia.

Kohde 21 Rauhan ja Onnin Jukkatalo oli myös täynnä ihastuttavia yksityiskohtia sisustuksessa. Monesti mielenkiintoiseen sisustukseen ei tarvita kovinkaan paljon. Erilaiset viherkasvit ruukkuineen ihastuttivat.

 

Kohde 24 MinunVALO oli myös täynnä ihastuttavia yksityiskohtia. Koko talo oli sisustettu yhtenäisellä tyylillä, joka oli modernin tumma, mutta iso ja avara tila teki siitä kiinnostavan.

Kohde 1 Sievitalo Tunturikoivu 140

Kuten kohteessa 1 kävi ilmi kaikki messuille rakennettavat talot ovat jonkun tai joidenkin KOTI. Taloja on rakennettu kovalla työllä ja sisustettu suurella sydämellä. On ihastuttava ajatus, että Suomessa vuosittain niin monet perheet avaavat kotinsa sadoille tuhansille ja päästävät heidät katsomaan vaivannäkönsä tuloksia. Voimia ja menestystä messurakentajille loppurutistukseen!

Asuntomessut Mikkelissä ovat 14.7.-13.8.2017. Mahtuvatko ne sinun kesälomasuunnitelmiin? Suosittelen lämpimästi!