Sisustus Jonita
09
loka

Miksi ottaa apuun sisustussuunnittelija?

Remontti- tai rakennusprojektin alussa moni saattaa miettiä erilaisten ammattilaisten apua projektissa, mutta miksi käyttää sisustussuunnittelijaa? Moni saattaa ajatella, että miksi maksaa sisustussuunnittelijalle työstä, jonka voi tehdä itse. Mutta mistä maksat kun käytät sisustussuunnittelijaa?

Sisustus Jonita

Jokainen, joka rakentaa tai remontoi kotia itselleen haluaa, että koti näyttää omalta ja saattaa siksi vierastaa ajatusta käyttää sisustussuunnittelijaa. Kuitenkin sisustussuunnittelija on ammattilainen siinä, missä muutkin rakennusalantyöntekijät. Lyhyesti sisustussuunnittelijan työtehtävänä on auttaa SINUA löytämään nopeasti ja helposti materiaaliratkaisut. Remontti- tai rakennusprojekteissa sisustussuunnittelija auttaa sinua löytämään kotiisi käytännölliset ja toimivat tilaratkaisut, joita et ehkä ollut huomannut ajatellakaan.

Kun otat heti projektisi alussa yhteyttä sisustussuunnittelijaan, saattaa siitä olla sinulle ihan rahallista hyötyä. Kerron esimerkin eräästä asiakkaastani, joka keittiöremonttia tehdessään ei kokenut tarpeelliseksi käyttää sisustussuunnittelijaa. Hän oli löytänyt hyvän tapetin keittiöönsä ja halusi edetä sillä. Kävi kuitenkin niin, että asiakkaan valitsema maali ei sopinutkaan tapettiin. Kun sitten seinä oli maalattu, mutta väri oli väärä, seinä maalattiin uudelleen. Lisäksi tämän jälkeen tähän valitut verhot eivät enää sopineet maalatun seinän väriin, jonka vuoksi nekin vaihdettiin. Ehkä olisi tullut halvemmaksi muutaman tunnin sisustuskonsultaatio?!

Sisustus Jonita

Muutaman tunnin sisustuskonsultaatio saattaa antaa sinulle juuri sen mitä tarvitset, esimerkiksi kun sinulla on jo valmiina omat suunnitelmat projektiisi, mutta kaipaat vahvistusta väri- ja materiaalivalintoihin. Tai kun kaipaat apua nopeisiin päätöksiin ja siihen miten projektissasi lähteä etenemään. Usein uuden asunnon hankinnassa mukana ollut sisustussuunnittelija saattaa auttaa sinua päätöksen teossasi asunnon suhteen.

Sisustussuunnittelijana haluan olla mukana asiakkaan kodin rakentamisessa. Sinun koti – sinun elämä – sisustussuunnittelijalta ideat sinulle. Pyrin aina siihen, että teen tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa ja kaikki valinnat ovat loppujen lopuksi sinun tekemiä. Tilaratkaisuissa ja materiaalivalinnoissa sisustussuunnittelija voi auttaa sinua onnistumaan löytämään sinun kotiin parhaimman ratkaisun.

Käyttämällä sisustussuunnittelijaa kotisi on kullan kallis – vain mielessäsi ja sydämessäsi eikä lompakossasi.

Sisustus Jonita

Minkälainen on sinun unelmien kotisi?