TILA- JA SISUSTUSSUUNNITTELU

Kun sinulla on edessä isompi tai pienempi rakennus- tai remppaprojekti. Sisustussuunnittelusta saat kerralla kokonaisuuden kuntoon ja pystyt helpommin hoitamaan omaa projektiasi. Suunnitelmia voidaan tehdä vain yhteen huoneeseen tai koko asuntoon tai voit valita jotkin osa-alueet, joihin kaipaat apua. Sinun kotisi – sinun elämäsi – sisustussuunnittelija apunasi.

SISUSTUSKONSULTAATIO

Mikäli haluat vain pientä apua kotisi muutoksessa tai remppaprojektin kanssa, on tällöin sisustuskonsultaatio oikea ratkaisu sinulle. Kun sinulla on kiire projektin kanssa ja kaipaat apua materiaalivalinnoissa tai tilaratkaisuissa, on kätevää pyytää sisustussuunnittelija paikan päälle. Saat hyödyllisiä vinkkejä ja ratkaisuja, joita et ehkä ollut ajatellutkaan. Tai kaipaatko vahvistusta omille suunnitelmillesi? Käydään yhdessä läpi suunnitelmasi! Sisustuskonsultaatiossa saat pakettihinnalla sisustussuunnittelijan paikanpäälle.

HINNOITTELU

TILA- JA SISUSTUSSUUNNITTELUSSA hinnoittelu on aina projektikohtainen. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja sovitaan ilmainen kartoituskäynti tai puhelinpalaveri. Tämän jälkeen saat suunnittelutyöstä tarjouksen kolmen päivän sisällä kartoituskäynnistä sähköpostiisi.

SISUSTUSKONSULTAATIOSSA on tarjolla kaksi erikokoista pakettiratkaisua, joista voit valita sinulle sopivamman.

Mitä Tila- ja sisustussuunnittelu pitää sisällään?

  • Tilasuunnittelu (tilan mitoitus, käyttötarkoitus sekä toiminallisuus)
  • Sisustuksen suunnittelu (värit ja materiaalit)
  • Keittiö- ja kylpyhuonesuunnittelu
  • Valaistuksen suunnittelu
  • Tekstiilisuunnitelma
  • Irtokalustesuunnitelma
  • 3D-suunnittelu (auttaa hahmottamaan esimerkiksi uuden kodin kiinto- ja irtokalusteasettelua, sekä eri pintamateriaalivaihtoehtoja)

Asiakas saa kirjalliset muistiinpanot suunnitelmista, mittapiirroskuvat, pohjapiirroskuvat, sovitun projektin sisällön mukaisesti.

Kartoitan projektit asiakkaan tarpeiden mukaan ja myös hinta määräytyy projekti kohtaisesti. Pyrin yleensä antamaan kiinteän hinnan asiakkaalle projektista, jonka sisältö sovitaan asiakkaan kanssa. Mikäli on tarvetta lisäpalveluista, ne on mahdollista liittää tuntihinnalla projektiin tai niistä sovitaan erikseen kiinteä hinta.

Mitä sisustuskonsultaatio pitää sisällään?

Sisustuskonsultaatio on asiakkaan valitsemassa paikassa tapahtuvaa konsultaatiota tarvittavista remontti- tai rakennussuunnitelmien materiaalivaihtoehdoista tai ideointia tilaratkaisuista. Sisustuskonsultaatio on yleensä suullinen konsultaatio, mutta erikseen sovittua voit saada tehdystä konsultaatiosta kirjallisen muistion itsellesi. Konsultaatiokäynti MINI pitää sisällään sisustussuunnittelijan konsultaatiokäynnin paikan päällä 2,5 tuntia. Konsultaatiokäynti MEGA taas sisältää 5 tuntia sisustussuunnittelijan konsultaatiota paikan päällä. Halutessasi osa ajasta voidaan sopia käytettävän kirjallisten muistiinpanojen laatimiseen käynnistä. Kokonaiskesto on kuitenkin 5 tuntia.

Mistä maksat sisustussuunnittelussa tai sisustuskonsultaatiossa?

Hinnoittelu on projektikohtaista ja siksi pyrin arvioimaan tuntimäärän kyseiselle projektille ja antamaan kiinteän projektihinnan. Tiedät siis mistä ja mitä maksat! Yleensä asiakkaani ovat olleet tähän tyytyväisiä. Mikäli on tarvetta lisäsuunnittelulle, niistä sovitaan erikseen ja yleensä toteutetaan tuntityönä. Tuntihintani on 65 euroa (sis.ALV 24%)*

SISUSTUSKONSULTAATIO
Sisustuskonsultaatiokäynti -MINI
2,5 tuntia paikan päällä 150 euroa (sis.ALV24%)*
Sisustuskonsultaatiokäynti -MEGA
5 tuntia paikan päällä 290 euroa (sis.ALV24%)*
*sisältää matka- ja kilometrikulut pääkaupunkiseudulla, muut alueet sopimuksen mukaan.

Hyvällä suunnittelulla saatat jopa säästää projektissasi selvää rahaa! Lisäksi SisustusJonita tarjoaa asiakkailleen alennuksia monien yhteistyökumppaneiden tuotteista.