SisustusJonita
21
helmi

Pienen budjetin remontti

Miten sisustussuunnittelija voi auttaa sinua kotisi uudistamisessa? Tuleeko se kalliiksi? Useimmilla remontoijilla on tällaisia kysymyksiä mielessä, kun on remontti edessä. Remontti voidaan hyvällä suunnittelulla toteuttaa myös pienellä budjetilla. Esittelen nyt pienen remonttikohteen WC:n ennen ja jälkeen kuvat.

SisustusJonita

Remontin alkaessa WC oli hyvin pelkistetty. Seinät olivat valkoiset, pelkkä allas ja peili, eikä mitään säilytystilaa ollut. Laatat olivat hyvin perusvalikoimaa: valkoista ja tummanharmaata. Tila oli kuitenkin uusi, joten ei ollut järkevää ajatella laattojen uusimista, sillä niissä ei ollut muuta vikaa kuin, että ne eivät miellyttäneet. Tämän vuoksi päädyttiin käyttämään mikrosementtiä. Mikrosementillä saadaan aikaan selkeää pintaa ja se kestää vettä ja kulutusta. Seinään saatiin myös väriä tummanharmaalla.
Wc:n kalusteet hankittiin edullisesti Ikeasta, mutta niihin hankittiin persoonallisuutta maalamalla toinen kalusteista. Myös peilin kehykset saivat saman sävyn kuin kaappi. Valaistus oli aikaisemmin hyvin yksikertainen. WC on vieraskäytössä enimmäkseen ja sinne haluttiin tuoda hyvä ja tunnelmallinen valaistus. Kierrätyksestä löytyi edullisesti messinkivalaisin peilin yläpuolelle. Samaa tyyliä oleva valaisin löytyi kattoon Boknäsiltä.

SisustusJonita

Mitä remontti sitten maksoi? Remontti tuli maksamaan kalusteiden ja tarvikkeiden osalta alle 500 euroa. Remontti onnistui muutaman viikonlopun aikana. Mikrosementin asennus oli työllistävin osuus remontissa, ison korkean kaapin maalamisen lisäksi. Lopuksi kuvia lopputuloksesta.

SisustusJonita

SisustusJonita

SisustusJonita SisustusJonita SisustusJonita

Mitä mieltä olet lopputuloksesta? Saatiinko riittävä muutos pienellä budjetilla? Haluaisitko apua oman sisustuksesi uudistamiseen? Ota yhteyttä ja etsitään hyviä, mutta edullisia sisustusratkaisuja!