04
loka

Pieni eteinen – kurakauden kesytys

Eteinen on useimmassa asunnossa lähtökohtaisesti aivan liian pieni. Perheissä, joissa on pieniä lapsia kurakaudella etenkin tilan puute tuntuu kodissa kaaokselta. Miten pieni eteinen saadaan toimivaksi ja kaaoksen voisi kesyttää?

Pienessä tuulikaappimaisessa eteisessä on yleensä aina patteri ja ne ovat usein vesikiertoisia. Yleensä nämä patterit ovat hankalan kokoisia ja eivät miellytä esteettistä silmää. Tähän keksittiin ratkaisu eräässä lapsiperheen kaksikerroksisessa rivitaloasunnossa, jossa on pieniä lapsia ja kylpyhuone yläkerrassa. Kura-aikaan eteinen täyttyy lasten märistä vaatteista ja niitä on hankala lähteä viemään yläkerran kylpyhuoneeseen. Eteinen oli jo järjestetty niin, että jokaisella perheen jäsenellä on oma kaappinsa, jossa säilytettään kausivaaatteet: kengät, pipot, hanskat ja takit sekä housut. Ongelmana oli edelleen, missä kuivattaa märät ulkovaatteet.

Suomalainen yritys REJ Design valmistaa kauniita ja tyylikkäitä kuivaimia. Heidän valikoimasta löytyi rivitalon eteiseen sopiva vesikiertoinen kuivain Tango, jonka laskennallinen teho vastasi tuulikaapissa olevan vesikiertoisen patterin tehoa. Taloyhtiön luvalla vesikiertoinen patteri vaihdettiin putkimiehen toimesta vesikiertoiseen kuivaimeen. Tähän Tango kuivaimeen on saatavissa lisäosia, joiden ansiosta kenkien ja hanskojen kuivuminen on helppoa ja nopeaa.

Tuote saatu REJ Designilta.