SisustusJonita
04
huhti

Sisustusneuvontaa

AJK-Sisustussuunnittelijat Ry on sisustussuunnittelijoiden yhdistys. AJK-Sisustussuunnittelijat Ry on yhteistyössä kauppakeskus Viisarin kanssa järjestänyt sisustusneuvontaa ajoittain viikonloppuisin. SisustusJonita on myös mukana tässä yhteistyössä yhtenä AJK-Sisustussuunnittelijat Ry:n jäsenenä. Kauppakeskus Viisarissa on myös suunnittelijoiden tekemä
pysyvä mutta aika ajoin vaihtuva ideanäyttely. Mitä hyötyä kuluttajalle on tällaisesta ilmaisesta sisustusneuvonnasta? Miksi sinun kannattaisi käydä kokeilemassa ilmaista sisustusneuvontaa?

SisustusJonita

Ilmaisesta sisustusneuvonnasta on hyötyä sinulle, koska pääset silloin tutustumaan vapaasti neutraalissa ympäristössä sisustussuunnittelijaan ja hän työskentelytapaan. Sinulla on myös mahdollisuus kokeilla ilmaiseksi mitä neuvoja suunnittelijalla on antaa sinulle. Yleensä ilmainen sisustusneuvonta on kestoltaan 15 minuuttia. On hyvä jos olet varautunut ottamaan mukaan asuntosi pohjapiirroksen tai valokuvan. Mikäli sinulla on mielessä kysymys vain yhden huoneen kohdalta riittää siitä valokuva ja mitat. Voit neuvoa mihin tahansa sinua mietityttävään ongelmaan.

SisustusJonita

Sisustusneuvonta saattaa olla sinun projektisi pelastaja parhaimmillaan. AJK-Sisustussuunnittelijat Ry pyrkii toimimaan lähellä kuluttajia ja tuomaan sisustussuunnittelua hyödylliseksi palveluksi kaikille, jotka kaipaavat organisoitua projektinhallintaa rakennus- tai remppaprojektiin. Tule rohkeasti käymään ja kysymään neuvoa! Huomioithan myös SisustusJonitan sisustuskonsultaation, joka on mahdollista toteuttaa sinun kotona ja saat myös halutessasi kirjalliset muistiinpanot käynnistä.

SisustusJonita