Jonita Raikko helmikuu 10, 2017

Vuosittain järjestettävät Stockholm Furniture Fair sisustusmessut olivat Tukholmassa 7.-11.2.2017. Odotin näitä messuja innolla, sillä viime vuonna ne olivat upea kattaus tulevista trendeistä. Messut olivat tänäkin vuonna innostavat ja ihastuttavat.

SisustusJonita

Viherkasvit ja erilaiset leikkokukat asetelmissa ihastuttivat lähes jokaisella osastolla. Ne ovatkin kätevä ja kaunis tapa saada kotiin viihtyisyyttä.

SisustusJonita

Mielenkiintoista oli huomata kuinka huonekaluissa pyöreät muodot, pehmeys ja suuret linjat olivat esillä. Uutena piirteenä saattoi nähdä puuta tummemmassa värissä. Ruskea puu oli esillä monissa huonekaluissa.

SisustusJonita

SisustusJonita

Messujen osastoilta saattoi huomata värisävyjen tummentuneen edellisvuodesta. Kuitenkin edellisvuoden suosikkivärit vihreä ja vaaleanpunainen säilyttivät pintansa. Uutena värinä saattoi huomata vihreän ja vaaleanpunaisen rinnalla siniharmaan. Lisäksi viininpunainen, poltettu oranssi näkyivät tehosteväreinä.

SisustusJonita

SisustusJonita

Pyöreät sohvapöydät olivat melkeinpä joka paikassa esillä. Kevyet ja pyöreät sohvapöydät ovat siis edelleen vahva trendi. Niihin yhdistettiin usein muhkeita nojatuoleja, joissa oli mielenkiintoinen muotoilu.

SisustusJonita

SisustusJonita

Marmori, sametti ja messinki olivat edelleen trendi. Ja ovathan ne ihastuttavia materiaaleja, jotka kestävät aikaa ja kulutusta.

SisustusJonita

Musta oli edelleen vahva väri sisustuksessa. Musta oli hallitseva väri, johon yhdistettiin harmaata, konjakin väriä, puuta ja metallia.

SisustusJonita

SisustusJonita

Löysitkö kuvista omat inspiraatiosi sisutukseen? Mietityttääkö rakennus- tai remppaprojektin kokonaisuus? Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sinun kotisi sisustussuunnitelma kuntoon!