18
huhti

Tyylikäs ja viihtyisä WC

Esittelen pienen tilan onnistuneen muutoksen. Kyseessä on omakotitalon WC, jota käyttää sekä vieraat että rouva, joten tilasta toivottiin kaunista, viihtyisä ja vähän ylellistä. Lisäksi toivottiin rippunen romantiikkaa, vaaleaa valoa ja linjakkaita linjoja.

Tilaan uusittiin kokonaan allaskalusteet ja ne suunniteltiin ja teetettiin mittatilaustyönä puusepällä. Näin saatiin tilaan juuri sopivat ja käytännölliset kalusteet. Tasoksi valittiin marmori, joka luo tuo tilaan ihanan luksuksen tunteen. Hanat ja vetimet valittiin kromin värisinä sointumaan marmorissa olevaan siniharmaaseen sävyyn.

Valaistuksen halutiin olevan hyvä, jotta siellä voisi meikata, mutta toisaalta ettei se olisi liian kirkas. Tämä ongelma ratkaistiin laittamalla kaksi katkaisijaa valaisimiin ja molempiin himmentimet. Näin saadaan joka tilanteeseen sopiva valaistus.

Taustaseinälle valittiin hillityn sävyinen tapetti raikkailla kuvioilla tuomaan vähän särmää ja tunnelmaa muutoin vaaleaan tilaan. Lattiaan valittiin lämmin tammiparketti rouhealla pinnalla, sillä tilassa ei ole lattiakaivoa eikä suihkua. Tilaan valittu tammiparketti kestää mahdolliset pienet vesiroiskeet.

Sekä asiakas että suunnittelija olivat tyytyväisiä lopputulokseen. Mitä mieltä sinä olet? Tarvitsetko apua pienen tilan uudistamisessa? Varmista, että olet tyytyväinen lopputulokseen ja ota apuun sisustussuunnittelija. Ota rohkeasti
yhteyttä kysy tarjousta!