Sisustus Jonita
04
tammi

Vuoden värit 2016 – valloittavat Rose Quartz ja Serenity

Pantone väri-instituutti julkaisi vuodelle 2016 yhden värin sijasta kaksi väriä. Tänä vuonna ne ovat hempeät Rose Quartz ja Serenity. Hempeä, mutta selkeän vaaleanpunainen Rose Quartz muistuttaa hyvin vispattua vispipuuroa, kun taas Serenity tuo mieleen kesäniiltyltä kissankellon kukat.

Sisustus Jonita

Värit ovat meille ihmisille hyväksi ja luonto on täynnä värejä. Vuodenajan vaihtelujen mukaan myös värit vaihtuvat luonnossa. Ei siksi ole ihme, että muotimaailmassakin valitaan kausittain tiettyjä värejä trendiväreiksi. Kauniita värejä riittää ja niitä kannattaa käyttää! Värit ilahduttavat, inspiroivat, piristävät, rauhoittavat ja energisoivat. Vuoden 2016 Pantonen trendivärit löytyvät myös luonnosta.

Sisustus Jonita

Habitare messuilla syyskuussa 2015 Hakolan osastolla osattiin aavistella vuoden 2016 trendivärien liittoa ja heidän osastolla oli kivasti yhdistetty sinistä ja vaaleanpunaista. Tässä näkyy hyvä esimerkki siitä kuinka oikein valitut värit saavat aikaan rauhoittavan tunnelman. Värien käyttö saattaa vähän ehkä pelottaa, mutta kun niitä käyttää sopivasti niillä saa luotua ainutlaatuisen tunnelman.

Sisustus Jonita

Mitä mieltä sinä olet näistä Pantonen vuoden 2016 väreistä? Sopivatko ne sinun kotisi sisustukseen?