Jonita kertoo työstään sisustussuunnittelijana:

Kauniit tilat joissa on värien ja materiaalien harmoninen yhtenäisyys pienellä leikkisällä idealla on aina kiinnostanut minua. Sisustussuunnittelu oli toiveammattini jo peruskoulun päättyessä, mutta silloin kuitenkin päädyin opiskelemaan taloushallintoa ja työskentelemään sen parissa. Kun elämä muuttui lasten myötä, vaihdoin myös alaa. Olin ollut jo pitkään yrittäjänä, jonka vuoksi valmistuttuani keväällä 2014 sisustussuunnittelijaksi (AJK) oli helppo siirtyä tekemään sitä mistä nautin ja inspiroidun yrittäjänä.

Työtapoihini sisustussuunnittelussa kuuluu asiakkaan toiveiden tarkka kuunteleminen ja oman ammattitaitoni hyödyntäminen hänen tilanteessa ehdottamalla erilaisia ratkaisuja ja materiaaleja. Haluan aina ottaa huomioon tilan ja asiakkaan toiveet ja tarpeet. Tämä on osoittautunut toimivaksi tavaksi saada tyytyväisiä asiakkaita ja heille miellyttävä, toimiva ja aikaa kestävä lopputulos.

Toimin aktiivisesti Sissarit/Sisustussuunnittelijat.pro yhdistyksessä, johon kuuluu ammattitaitoiset AJK-Jatkokoulutuksesta valmistuneet sisustussuunnittelijat. Kirjoitan myös yhdistyksen
nettisivuille blogikirjoituksia. Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää ammattitaitoa ja materiaalituntemusta.

Teen myös yhteistyötä Temal Oy:n kanssa ja tarvittaessa voin suunnitella heidän tuotteillaan kalustesuunnitelman.

SisustusJonita

Yhteystiedot

Sisustussuunnittelu Jonita Raikko

Taikurintie 3 B 6

01390 Vantaa

Puh. 044 558 2277

toimisto@sisustusjonita.fi

www.sisustusjonita.fi

Y-TUNNUS 1974189-6