Skip to main content

Projektit

Tutustu kattavaan kokoelmaan monipuolisia projekteja ja yksittäisiä tiloja, joihin olen tehnyt sisustussuunnittelua. Jokainen tila vaatii omat luovat ratkaisut, joilla tilasta tehdään toimiva ja esteettinen kokonaisuus. Inspiroidu sisustussuunnittelun mahdollisuuksista!

Kysyttävää?


Uudiskohteen sisustussuunnittelu 

Uudiskohteena rakennettuun omakotitaloon tehtiin kokonaisvaltainen tilasuunnittelu heti alkuvaiheessa arkkitehtitoimiston suunnitelman yhteydessä. Sisustukseen haluttiin modernia skandinaavista tyyliä sekä lämmintä tunnelmaa. 

Tilasuunnittelussa valittiin perheen tarpeisiin sopivimmat ratkaisut. Makuuhuoneeseen valittiin pintamateriaalit ja irtokaluteet sekä keittiöön, kodinhoitohuoneeseen, vessaan ja eteiseen kiintokalusteet. Portaikon akustiikkaa parannettiin valitsemalla seinämateriaali akustiikkalevyistä, Myös korkean tilan akustiikkaan kiinnitettiin huomiota sisustusratkaisuilla. 

Kerrostalokaksion sisustussuunnittelu 

Vanha kerrostaloasunto Helsingissä kaipasi päivitystä nykypäivään. Kaksioon toivottiin vuokrakäyttöön sopivia kestäviä pintamateriaaleja keittiöön ja kylpyhuoneeseen. 

Tiloihin valittiin pelkistetyt ja ajattomat pintamateriaalit, jotka kuitenkin tuovat asuntoon mielenkiintoa ja ilmettä sekä sopivat asiakkaan toiveeseen asunnosta, joka ei olisi kokonaan valkoinen. Sisustussuunnitelmaan sisältynyt remonttisuunnitelma antoi urakoitsijalle selkeät ohjeet, jonka mukaan kohde toteutettiin. 

Business Centerin sisustussuunnittelu 

Apollo Business Centerin neuvottelutilat vaativat päivitystä kalustuksen sekä akustiikan suhteen. Neuvotteluhuoneisiin valittiin akustiikkaa parantavia pintamateriaaleja ja tilan käyttömukavuuttakin lisäävät verhot. Tekniikka päivitettiin nykypäivän tasolle ja tilojen valaistukseen kiinnitettiin huomiota. Myös erilaiset käyttötarpeet, kokoustilojen koot ja tarjottavien säilytystilat huomioitiin suunnittelussa. 

Apollon aula ja wc-tilat olivat myös osa sisustussuunnittelua. Aulatiloihin luotiin viihtyisä ja neuvotteluhuoneiden tyyliin sopiva lounge-alue hyödyntämällä uusia ja vanhoja kalusteita. Wc-tiloja uusittiin kevyesti viihtyisimmiksi uusimalla osa pinnoista ja kalusteista. 

Rivitaloasunnon remontti 

1960-luvun rivitaloasuntoon tehtiin kokonaisvaltainen remontti ja täydellinen sisustussuunnitelma. Suunnitelman taustalla oli toive kestävistä ja laadukkaista materiaaleista sekä perheen käyttöön toimivasta tilankäytöstä. Asunnon sauna rakennettiin entisen suihkutilan paikalle ja samalla viereinen makuuhuone muutettiin suihkutilaksi ja kodinhoitohuoneeksi. Keittiöstä ja viereisestä ruokailuhuoneesta tehtiin myös yhtenäinen tila, joka yhdistyy olohuoneeseen. 

Asunnon pintamateriaaleiksi valittiin kestävät ja kauniit materiaalit, jotka sopivat perheen käyttötarpeisiin ja tunnelmallisen lämpimään tyyliin. Uusitussa keittiössä ja kylpyhuoneessa on ajaton värimaailma ja koko asuntoon valittiin erittäin kestävä lattiamateriaali. Uudistetut säilytysratkaisut ja suurennettu tuulikaappi lisäävät arjen käytännöllisyyttä ja säästävät tilaa. 

Toimitilojen kaluste- ja pintamateriaalisuunnittelu 

Sinihelmi Business Parkin aula ja neuvottelutilat uusittiin kalusteita ja pintamateriaaleja myöten. Aulatilasta tehtiin viihtyisämpi kestävillä ja helppohoitoisilla kalusteilla ja materiaaleilla sekä hyödyntämällä aulassa jo olleita viherkasveja. Aulakalusteiden väri valittiin rakennuksen nimeä imartelevasti. Vanha aulatiski päivitettiin myös uuden tilan ilmeeseen sopivaksi ja logotaulu uudistettiin. 

Neuvotteluhuoneet saivat uutta maalia seiniin ja tilojen akustiikkaa parannettiin esimerkiksi helppohoitoisella kokolattiamatolla. Kalusteina käytettiin hiljattain uusittuja kokouskalusteita sekä käytettynä hankittuja kalusteita. Valaisimet uusittiin luomaan viihtyisää tunnelmaa tiloihin. 

Toimiston muutto 

Yrityksen toimitilojen muuton yhteyteen haluttiin valmis sisustussuunnitelma, jotta muuttofirma osasi asetella kalusteet heti oikeille paikoilleen. Toiveena oli myös uusi viihtyisä toimisto, jonka sisustuksesta näkyy yrityksen brändi ja historia. 

Tilojen suunnitteluun hyödynnettiin pitkälti jo olemassa olevia kalusteita sekä harkittuja uusia hankintoja. Yksi neuvotteluhuoneen seinistä maalattiin brändivärillä. joka sopi kalustukseen ja tuo tilaan lämmintä tunnelmaa. 

Kerrostaloasunnon kaluste- ja tekstiilisuunnittelu 

Tuusulassa sijaitsevaan kerrostaloasuntoon haluttiin toiminnallinen ja viihtyisä sisustus- ja pintamateriaalisuunnitelma. Kakkosasuntona toimivasta asunnosta haluttiin luoda sopiva työasioiden hoitoon sekä vieraiden kestitsemiseen. 

Asuntoon valittiin helppokäyttöiset huonekalut ja siistit pintamateriaalit. Sisustussuunnitelmaan sisältyi myös tekstiili- ja valaisinsuunnittelu, joiden avulla asuntoon luotiin mukavaa ja viihtyisää tunnelmaa.