Skip to main content

Sisustuskonsultaatio

Kaipaatko apua ja vinkkejä kodin sisustukseen, värien valintaan tai esimerkiksi remontin suunnitelmaan? Sisustuskonsultaation aikana käymme läpi sisustukseen liittyvät kysymykset ja ongelmat. Annan konsultoinnin aikana ratkaisun haasteisiin ja käyn läpi asiakkaan kanssa toimivia ideoita ja ehdotuksia.

Sisustuskonsultaatio pääkaupunkiseudulla

Kesto 2 h

290 €

(sis. alv 24 % ja matkakulut)

Mitä sisustussuunnittelijan konsultaatioon sisältyy?

Sisustuskonsultaatio on suunnittelijan neuvontakäynti, joka toteutetaan asiakkaan luona sisustettavassa tilassa. Konsultaation aikana voidaan ratkaista jokin sisustukseen liittyvä ongelma tai haaste. Tällainen voi olla esimerkiksi maalin sävyn tai tekstiilien valinta tilaan, vinkit valaistukseen tai tilan käytön parantamiseen tai muu vastaava tilanne.

Kun olet tilaamassa sisustuskonsultaatiota, kerro jo alustavasti, mihin haluat apua ja vinkkejä. Tuon konsultaatioon mukanani kangasnäytteitä ja värikarttoja tarpeen mukaan. Näytteiden ja karttojen avulla voidaan hahmottaa tilaan sopivia valintoja. Sisustuskonsultaatiota varten kannattaa myös itse hakea esimerkiksi värinäytteet niistä maalisävyistä, jotka ovat itselläsi mietinnässä.

Konsultoinnin aikana voin antaa suosituksia kalusteiden ja muiden tuotteiden hankintaan liittyen. Tunnen eri materiaalit ja niille sopivat käyttötarkoitukset, joten osaan suositella tyylikkäitä ja käytännöllisiä tuotteita, jotka sopivat työstettävään tilaan. Avullani säästät aikaa ja saat nopeasti ratkaisut sinua askarruttaviin sisustusvalintoihin.

Asiakaskokemuksia


”Sain hyviä idoita, selkeitä mielipiteitä ja myös hyviä tarjouksia tuotteista. Yhteistyö toimi hyvin!”

Omakotitalon uudisrakentaminen, Espoo

”Suosittelen ehdottomasti turvautumaan konsultaatioon, jos kaipaa uusia ajatuksia sisustamiseen. Tämä on sopivan kevyt malli siihen, että kuitenkin haluaa itse tehdä omasta kodistaan oman näköisen, mutta ei oikein ole aikaa ja osaamista miettiä eri vaihtoehtoja. Saimme konsultaatioajassa paljon aikaiseksi eli hinta ja laatu todellakin kohtasivat!”

Omakotitalon sisustuskonsultaatio, Vantaa

”Saimme paljon uusia näkökulmia ja ansiantuntemuksesi asiosta pääsemme nyt hyvin eteenpäin sisustusasioissa. Kiitos hyvästä yhteistyöstä ja avustasi!”

Perheen rivitaloasunnon sisustuskonsultaatio, Vantaa