Skip to main content

Suunnittelija

Sisustussuunnittelija Jonita Raikko esittäytyy

Ihmisläheinen, iloinen ja lempeä Jonita on vahva sisustusalan ammattiosaaja. Hän on luova esteetikko, joka yhdistää saumattomasti toiminnallisuuden ja kauneuden – hyvin suunniteltu sisustus on käytännöllinen ja viihtyisä kokonaisuus.

Tausta

Jonita on taustaltaan taloushallinnon osaaja ja yrittäjä, joka päätti vaihtaa alaa. Hän valmistui sisustussuunnittelijaksi 10 vuotta sitten, minkä jälkeen Jonita on suorittanut useita lisäkoulutuksia esimerkiksi suunnitteluohjelmien käytöstä ja julkitilasisustamisesta. 

SisustusJonitan perustaminen on mahdollistanut työskentelyn monenlaisten isojen ja pienien projektien parissa niin yksityiskodeissa kuin toimitiloissa. Voit tutustua Jonitan suunnittelemiin upeisiin tiloihin Projektit-sivulla. Sisustussuunnittelun ohella Jonita pitää koulutusta keittiösuunnittelusta ja luennoi keittiötrendeistä sisustussuunnittelun opiskelijoille. 

Tutustu Jonitan arvoihin ja inspiraation lähteisiin sisustussuunnittelijana! 

“Arki-ilo koostuu pienistä asioista, yksityiskohdista ja toimivasta arkielämästä. Luon työssäni harmonisia ja asiakkaideni näköisiä tiloja, jotka on suunniteltu helpottamaan arkea ja tuomaan hieman lisää iloa päiviin.

Meille tärkeä pala luontoa, koiramme Alma, on aina mukana tuomassa arki-iloa. Koira perheessä pitää ulkoilun tärkeällä sijalla ja auttaa arvostamaan luontoa enemmän. Luonnosta löytyykin paljon energiaa ja inspiraatiota suunnitteluun. 

Perheemme kanssa nautimme luonnon rauhasta mökillämme ja pyrimme pitämään arjen tasapainoisena. Itselleni tärkeitä arvoja ovat luonnonvarojen säästäminen, hyvinvoinnin säilyttäminen arjessa sekä läheisten ihmissuhteiden vaaliminen. Näitä arvoja pyrin aina myös sisällyttämään tekemääni suunnitteluun ja ottamaan huomioon kokonaisvaltaista hyvinvointia, jota sisustuksen suunnittelulla voidaan myös tukea”

Yhteystiedot


SisustusJonita

Jonita Raikko

044 5582277

toimisto@sisustusjonita.fi

Tarhurintie 11 D 42
01350 Vantaa

Y-tunnus: 1974189-6