Skip to main content

Sisustussuunnittelu

Kodin sisustussuunnittelu

Kodin sisustussuunnittelussa tiloista ja huoneista tehdään koti – viimeistelty, harmoninen ja toimiva kokonaisuus, joka on suunniteltu omien toiveidesi mukaisesti.

Sisustussuunnittelu koostuu räätälöidysti eri osa-alueista, joita ovat mm. tilasuunnittelu, keittiösuunnittelu, kylpyhuonesuunnittelu, pintamateriaalisuunnittelu, kaluste- ja tekstiilisuunnittelu sekä valaistussuunnittelu. Maksuttomalla kohdekäynnillä pääsen tutustumaan suunniteltaviin tiloihin ja keskustelemaan suunnittelun osa-alueista. Käynnin perusteella osaan myös laatia asiakkaan toiveiden mukaisen ja budjettiin istuvan tarjouksen.

Kokoan yhdessä asiakkaan kanssa eri sisustusideoista mood boardin, jonka perusteella teen luonnossuunnitelman. Kun luonnossuunnitelma on hyväksytty, luon viimeistellyn suunnitelman, joka voi sisältää sopimuksen mukaan esimerkiksi tilamuutossuunnitelmia, pohjapiirustuksia, seinäprojektioita, 3D-kuvia ja huonekohtaisia materiaalilistauksia.

Sisustussuunnittelun hinta 

Sisustussuunnittelun hinta muodostuu maksuttoman kohdekäynnin aikana kartoitettuihin asiakkaan toiveisiin sekä tarvittaviin työtehtäviin. Kohdekäynti ja tarjous eivät vielä sido sinua mihinkään. 

Suunnittelu alkaa tarjouksen hyväksymisen jälkeen. Ensimmäinen vaihe on usein mood board -taulu, joka auttaa sekä asiakasta että suunnittelijaa löytämään yhteisen vision suunniteltavaan kohteeseen. Seuraavaksi sisustussuunnittelija luo luonnoskatselmuksen, jonka asiakas saa tarkasteltavaksi. Asiakkaan hyväksynnän jälkeen suunnitelma viimeistellään. 

Kysy erilaisista mahdollisuuksia omaan projektiisi liittyen! Voimme räätälöidä sisustussuunnittelun ja siihen sisältyvät palvelut täysin omien tarpeidesi ja budjettisi mukaan. Sisustussuunnitteluun voi sisällyttää esimerkiksi vain yhden huoneen tai koko talon tai asunnon kaikki tilat. Suunnittelu voi kattaa myös vain jonkun tietyn elementin, kuten valaistuksen tai pintamateriaalien suunnittelun. Joka vaiheessa otetaan huomioon asiakkaan budjetti ja toiveet – mahdollisuuksia on loputtomasti! 

Hintaesimerkki 

Ohessa hintaesimerkki kattavasta sisustussuunnittelusta ja siihen sisältyvistä palveluista.

Perheasunto, n. 100 m2

Remonttikohde

Sisustussuunnitteluun sisältyy:

  • tilamuutossuunnitelma
  • materiaalivalinnat
  • 3D-kuvia tiloista
  • mittakuvat 
  • kiintokalustesuunnittelu
  • irtokalustesuunnittelu 
  • tekstiilisuunnittelu (verhot)
  • valaistussuunnittelu

Hinta 3 990 €, sis. alv 24 %

Yrityksen toimitilojen sisustussuunnittelu

Liiketilojen, koulutus- ja toimistojen, ravintoloiden sekä muiden toimitilojen sisustus ja viihtyisyys vaikuttavat merkittävästi asiakkaiden ja työntekijöiden kuvaan yrityksestä. Työntekijöiden viihtyvyyteen ja työergonomiaan kannattaa kiinnittää huomiota ja panostaa, sillä se nopeasti maksaa itsensä takaisin.

Hyvin suunnitelluissa toimitiloissa on sopivat tilat jokaisen työtehtäville, tila on hyödynnetty tehokkaasti ja työympäristöstä on luotu mieluisa ja käytännöllinen. Ammattilaisen tekemä sisustussuunnittelu edistää myös toimitilojen sujuvaa muuttoa. Uusien tilojen käyttö ja kalusteiden asettelu on alusta asti toimiva, kun sisustus on suunniteltu valmiiksi sisustussuunnittelijan toimesta.

Suunnittelua kannattaa hyödyntää myös toimitilojen erikokoisissa muutostarpeissa, kuten hiljaisten työtilojen luomisessa tai esimerkiksi keittiön tai kahvihuoneen suunnittelussa.

Positiivinen trendi toimistojen ja muiden tilojen sisustamisessa ovat ekologiset arvot, ja suunnittelijana olen vahvasti uuden ja vanhan yhdistämisen puolella. Sisustussuunnittelu voidaan tehdä esimerkiksi hyödyntäen täysin yrityksellä jo olevia kalusteita.

Miten toimitilojen sisustussuunnittelu toteutetaan?

Toimitilojen sisustussuunnitteluun sisältyy maksuton kohdekäynti, jonka perusteella laadin tarjouksen suunnittelusta. Tarjoukseen usein sisältyy sisustussuunnittelun lisäksi suunnittelun toteutuksen projektijohtaminen, tarjousten kilpailutus sekä loppuviimeistelyt.

Sisustusprosessi alkaa tästä 

Laita viestiä ja kerro, miten voin olla avuksi! Tilaa sisustuskonsultaatio tai kutsu minut maksuttomalle kohdekäynnille. 

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.